Адреса


ДПТУ Пуцко Петрол ДООЕЛ

Бул. Партизански Одреди бр.104

Лептокарија, Карпош 3

1000 Скопје, Р. Македонија

Информации и контакт


Главна канцеларија: 00389 2 3077 000

e-mail: info@puckopetrol.com

Канцеларија фирма: 00389 45 287 306

e-mail: contact@puckopetrol.com

e-mail: vrabotuvanje@puckopetrol.com

Испрати Порака

Прашај слободно